Resultaten 6 weergeven

Template’s ontwikkeld voor VTBL

Social Media-templates ontwikkeld voor VTBL. Bruikbaar in Adobe Photoshop en Adobe Premiere Pro. Deze templates werden gebruikt voor Youtube, Instagram-stories, Instagram en Facebook. Voorbeeld Instagram story Voorbeeld Instagram feed Voorbeeld 1Voorbeeld 2 Voorbeeld Premiere Pro Voorbeeld 1

El Rasitas na Real Madrid – Ajax

Mijn grootste viral ooit. Zelf bedacht en ontwikkeld. ‘El Rasitas’ is een iconische meme en toen Ajax in de Champions League verrassend wist te winnen van het Spaanse Real Madrid dacht ik maar aan één ding. De video werd bijna 5 miljoen keer bekeken.

Straaljagers bij de Formule 1

Voordat ik TikTok zakelijk begon te gebruiken heb ik zelf wat dingen uitgeprobeerd op mijn persoonlijke account. Door het gebruik van mooie beelden, passend geluid en goede hashtags werd deze video op mijn eigen account 118.000 keer bekeken.

Compilatie van Ballon D’Or

Voor RTL mocht in aanwezig zijn bij het Ballon D’or-gala. Een ultieme test om Instagram TikTok te introduceren bij het publiek van VTBL. De video is op het moment van schrijven 734.000 keer bekeken en verzamelde ruim 80.000 likes.